KİTAP OKUMAK Geçmişimize ve geleceğimize yön veren kitaplar hayatımızın her noktasında bizlere yardımcı olmuştur.Ülkelerin tarihlerini, yaptıkları savaşları ve soykırımları bile kitaplardan öğrenmemiz mümkün.Bunların yanı sıra kendimizi geliştirmek, diksiyonumuzu düzgünleştirmek ve bir şeyler öğrenmek için bile kitap okunabilir.Kitap okumanın yararları saymakla bitmez. Kitaplar eskiden süre gelen değişimler içine girmişlerdir.İlk olarak duvarlara kazınarak daha sonra ise kağıtlara dönüşerek bizlerin okumasına sunulmuştur.Şu anda ise teknolojinin gelişmesi ile internet üzerinden bile kitap okumak oldukça mümkündür. PDF KİTAP OKU Kitapların dijital ortama aktarılıp pdf formatına çevrilmesi sonucu internet üzerinden pdf kitap oku yabiliyoruz.Hepimizin elinde olan android telefonlar ile çok rahat bir şekilde pdf formatında ki kitapları okuyabiliyoruz. Ücretli olarak satılan kitapları bile pdf formatında bulmak çok kolay.Özellikle http://ekitappdfoku.com üzeri...
Herkesin evlerinde bulundurduğu ve yemeklerine kattığı sarımsağın faydaları saymakla bitmez.Kalp ve damar tıkanıklığı başta olmak üzere pek çok hastalığa şifa kaynağı olmuştur.Gelin hep beraber sarımsağın hangi hastalıklara karşı iyi geldiğini görelim.
SARIMSAK NASIL TÜKETİLMELİDİR ?
Sarımsağı isterseniz çiğ, isterseniz de pişmiş olarak tüketebilirsiniz. Bununla beraber sarımsağın soğan kısmına İlave olarak taze olan bölümü da çokça seçenek edilmekte ve fayda sağlamaktadır. Genel manada dirençli olmak için sarımsak tüketiyorsanız çiğ tüketmeniz yararı çabuk görmeniz açısından Muavin olacaktır. Bununla beraber sarımsağı ayrımlı kürler ve içeriklerde kullanarak sadece belli başlı bir hastalığa iyi gelmesi için de kullanabilirsiniz. Pişmiş sarımsak da içerdiği aktif maddelerle sana yararını özdeş şekilde gösterecektir.
Sarımsağı çiğneyerek almak direnci sağlamak açısından faydalıdır. Bununla beraber yemeklerinizin içerisinde tatlandırıcı olarak da kullanabilir, bu sayede lezzetli ve sıhhatli yemekler yiyebilirsiniz. nihayet vakitlerde taze bölümü da salatalarda ve yemeklerde sıkça kullanılıyor.
Sarımsakta Alliin, Allisin ve Ajoen maddelerinin antibakteriyal, antiviral, antimikotik ve antiparazitik bulunur.Bu maddeler özellikle bağışıklılık sistemimizi güçlendirir ve hastalıklara karşı bizi korur.Bu saydığımız maddeler bağırsak parazitlerine ve mantarlarına karşıda bizi korurlar.
- Kan dolaşımımızı hızlandırarak feçl geçirmemizi veya da kalp krizi geçirmemizi engeller
- Yüksek tansiyonu düşürür.
- Ateş ve tansiyon düşürür.
- Bağırsak ve midemizde bulunan kötü bakterileri öldürür
- Böbreklerde ki taş oluşumunu engeller.
- Vücutta oluşan sivilce ve çıbanlara karşı etkisi vardır.
- İştah açıcıdır.
SARIMSAK NASIL TÜKETİLMELİDİR ?
Sarımsağı isterseniz çiğ, isterseniz de pişmiş olarak tüketebilirsiniz. Bununla beraber sarımsağın soğan kısmına İlave olarak taze olan bölümü da çokça seçenek edilmekte ve fayda sağlamaktadır. Genel manada dirençli olmak için sarımsak tüketiyorsanız çiğ tüketmeniz yararı çabuk görmeniz açısından Muavin olacaktır. Bununla beraber sarımsağı ayrımlı kürler ve içeriklerde kullanarak sadece belli başlı bir hastalığa iyi gelmesi için de kullanabilirsiniz. Pişmiş sarımsak da içerdiği aktif maddelerle sana yararını özdeş şekilde gösterecektir.
Sarımsağı çiğneyerek almak direnci sağlamak açısından faydalıdır. Bununla beraber yemeklerinizin içerisinde tatlandırıcı olarak da kullanabilir, bu sayede lezzetli ve sıhhatli yemekler yiyebilirsiniz. nihayet vakitlerde taze bölümü da salatalarda ve yemeklerde sıkça kullanılıyor.
Yorumlar
Yorum Gönder